Tisztelt Látogatóm! Örömmel tölt el, hogy ezt az oldalt is megnyitotta, tehát érdeklődik a szolgáltatásaim iránt. Kérem alaposan olvassa el az itt feltüntetett információkat, hogy közelítő képet kaphasson az online orosz nyelvi oktatás és tréning, esetleg az orosz fordítás szolgáltatásom áráról.

Az orosz tanítás és tréning ára

Nyelvoktatás
Orosz nyelv tanítási szolgáltatásom
Alapár:

7 000 Ft
/ 45 perc

Magántanítás, orosz nyelvoktatás, korrepetálás, nyelvvizsgára felkészítés online! Általános orosz nyelv.

Üzleti orosz
Üzleti orosz nyelv és tárgyalásra felkészítés
Alapár:

12 000 Ft
/ 45 perc

Az üzleti orosz nyelvre, kulturális elemekre, szófordulatokra fókuszál a sikeres tárgyalások és prezentációk érdekében.

Oktatás – csoport
Orosz nyelv tanítás mikro csoportban
Alapár:

6 000 Ft
/ fő / 45 perc

Magántanítás, orosz nyelvoktatás, nyelvvizsgára felkészítés online, 2-4 fős mikro csoportban, kedvezőbb áron.

Üzleti – csoport
Üzleti orosz nyelv mikro csoportban, cégeknek
Alapár:

9 300 Ft
/ fő / 45 perc

Üzleti orosz nyelv és tárgyalásra felkészítés. A sikeres vállalati delegáció receptje, befektetés az orosz kapcsolatokba.

orosz rubel és amerikai dollár bankjegyekOrosz nyelvtanítást, korrepetálást, magánórákat, nyelvvizsgára történő felkészítést online csatornákon keresztül vállalok tanóránként 7000 forintos áron, az órák 45 percesek. További felmerülő költségek, melyeket a szolgáltatás ára nem tartalmaz: az órákhoz íróeszközt, füzetet, illetve cirill betűs billentyűzetet vagy billentyűzet matricát szükséges beszerezni. A számítógép, tablet, esetleg bármilyen más – az online óra során használt – eszköz billentyűzetén, amelyről tanulni kíván, be kell állítani a cirill betűs beviteli módot, illetve javasolt telepíteni az orosz nyelvi helyesírás ellenőrzőt, ezekben általában segíteni is tudok. A tananyag Önnek ingyenes, azt én biztosítom. Ettől eltérő igény esetén természetesen további tananyagokat is tudok javasolni gyakorlásra és önálló haladás céljából. Az utazásra így sem időt, sem költséget nem kell fordítania, azt teljes mértékben az orosz tanulásra koncentrálhatja.

A fordítások ára

Gazdasági
Gazdasági szövegek orosz fordítása
Alapár:

3,5 Ft / leütés

Gazdasági, statisztikai, pénzügyi, kereskedelmi, üzleti dokumentumok, elemzések, szerződések

Műszaki
Műszaki és ipari szövegek orosz fordítása
Alapár

3,5 Ft / leütés

Építőipari, közlekedési, műszaki, környezet- és tűzvédelmi szövegek, gépkönyvek, specifikációk

Sürgős
Azonnali, ünnepnapi és sürgős orosz fordítás
Alapár

3,5 Ft / leütéstől

Halaszthatatlan esetben kérjen egyedi ajánlatot a határidő függvényében, keressen akár hétvégén is.

Normál
Normál orosz – magyar fordítási szolgáltatás
Alapár:

3 Ft / leütés

Általános orosz nyelvű szövegekhez javaslom, fordítás magyar – orosz és orosz – magyar irányban is.

Az árkalkuláció alapját a megküldött forrás szöveg leütéseinek szóközök nélküli száma adja, célszerű itt Microsoft Word formátumot használni. Tájékoztatásképp egy átlagos A4-es oldal hozzávetőlegesen 1500-1800 leütés terjedelmű. Normál határidő esetén oroszról magyarra és magyarról oroszra is az alapár 3 forint leütésenként. Sürgős fordítás, szaknyelv, bonyolult szöveg esetén erre felár kerül felszámításra, orosz rubel és amerikai dollár bankjegyekamelynek mértéke minden esetben egyedi, azonban a konkrét árajánlat azt minden esetben tartalmazza. Nem szerkeszthető (például a legtöbb PDF formátumú) vagy kézzel írt szövegek fordítását szintén csak felárral vállalom, mert ezeknek az anyagoknak a feldolgozása több időt és energiát igényel. Naponta akár 12 000 leütésnyi, vagy 8 oldalnyi A4-es anyagot tudok fordítani. Az árképzés minden esetben egyedi módon történik a szöveg nehézségi fokától, a leterheltségemtől és a határidőtől függően, ezért az itt feltüntetett ár csak tájékoztató jellegű, viszont az árajánlatban szintén mindig egyértelműen szerepel. Kérem, ajánlatkérés esetén feltétlenül csatolja a fordítandó dokumentumo(ka)t, ugyanis a végleges ajánlatot csak ennek alapján tudom kikalkulálni. Minden anyagot, ami beérkezik hozzám bizalmasan kezelek, azokat harmadik fél tudomására nem hozom. A honlapomra érkező és arról küldött minden információ maximális biztonságát 128 bites SSL titkosítási technológia garantálja, ezt a böngésző címsora is jelzi a lakattal és a https előtaggal, itt ráadásul a tanúsítvány is megtekinthető. Amennyiben igénye van külön titoktartási szerződés megkötésére, erre is van lehetőség, kérem jelezze ezt is e-mailben. További információkért tekintse meg az adatvédelmi tájékoztatóm!

A megrendelés menete

Kérjen ajánlatot a szolgáltatásomról a kapcsolat menüpontban is megtalálható és a tematikus oldalaim alján egyaránt linkelt ajánlatkérő űrlap segítségével, vagy akár közvetlenül e-mailben az info@oroszrolmagyarra.hu címen. Nagyon fontos, hogy eljuttassa hozzám a fordítandó szöveget doc, docx, odt, rtf, txt vagy bármilyen más elterjedt szerkeszthető szöveg formátumban, illetve megjelölje a kívánt elkészítési határidőt. Ezt követően írásos formában küldöm meg az ajánlatomat, amelynek elfogadása esetén mindenképpen írásos visszaigazolást kérek. Amint elkészül a kért anyag, azt e-mailben juttatom el Önnek, akár a kért formátumban. A szolgáltatás kiegyenlítése többnyire átutalással történik, azonban szükség esetén elfogadok készpénzes, illetve PayPal fizetést is. Amennyiben hosszú távon szeretne velem dolgozni, nyitott vagyok az együttműködésre. Kérem, ez esetben is bizalommal keressen, esetleg írja meg e-mailben az elképzeléseit az info@oroszrolmagyarra.hu címre.

Orosz nyelvi szolgáltatásaimat kényelmesen, otthonról igénybe veheti!

Kérjen ajánlatot a fordítás elkészítésére közvetlenül e-mailben az info@oroszrolmagyarra.hu címen, vagy az alábbi ajánlatkérő űrlap segítségével.

Amennyiben valamelyik orosz – magyar szolgáltatásom felkeltette érdeklődését, akkor pontos árkalkulációért kérjen ÁRAJÁNLATOT ITT!

Megosztás ezzel:

Ha szeretne értesülni az újdonságaimról, kérem iratkozzon fel a hírlevelemre:

Sok hasznos, orosz – magyar fordítással, orosz kultúrával, az oroszországi üzleti élettel, illetve az orosz nyelv tanításával kapcsolatos információ szerepel a nagyjából havonta kiküldött tájékoztató anyagomban. Garantálom, hogy nem tolakodó és biztosan hasznos benyomást keltő üzenet landol majd a postaládájában!

Oldalunk a teljesebb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használ. Bővebb információ.