Óriási szerencsének tartom, hogy rátaláltam Gabriellára. Már évek óta tanulom az orosz nyelvet, de nála érzem először azt, hogy igazán nagy léptékben fejlődök. Az órái rendkívül élvezetesek és lendületesek. Nagyon türelmes, felkészült és mindig megdicsér, ami fontos számomra. Egyfajta felüdülésnek és kikapcsolódásnak élem meg az óráit a munkám előtt/után és mindig nagy lelkesedéssel várom a következő alkalmat. A munkájához való alázatossága és maximalizmusa miatt számomra ő nem csak egy kiváló nyelvtanár, hanem egy mentor és példakép is egyben. A legjobb szívvel ajánlom mindenkinek!

Rabb Dorottya – Oroszország szakértő

ELTE Ruszisztikai Központ – btk.elte.hu


A munkám során nagyon fontos az orosz nyelv hibátlan használata! Sok évvel ezelőtt az egyetemen elsajátítottam, az azóta eltelt idő azonban valamelyest megkoptatta tudásomat. Gabiról a Facebookon keresztül szereztem tudomást és nagyon örülök, hogy elvállalta az orosz nyelvismeretem felfrissítését. Hihetetlenül felkészült nyelvoktatót ismerhettem meg személyében. Az alig pár hónapos közös tanulás alatt sokkal magabiztosabb lett az orosz nyelvhasználatom és ezáltal lett kevésbé statikus a beszédem, könnyebben alkalmazom az újra felelevenített és az újonnan megszerzett tudás elemeket. Egy szó, mint száz, mindenkinek a legjobb indulattal és a legjobb szívvel tudom ajánlani Gabit, hiszen kiváló hangulatú órái során hatalmas lépést képes megtenni az ember a tökéletes orosz nyelvtudás elsajátítása felé!

Szőke Szabolcs – főkonzul, misszióvezető

Magyarország Főkonzulátusa, Almati – almati.mfa.gov.hu


Eukleidész (i.e. 300 körül) után szabadon: Nincs királyi út! Ez nem csak a matematikára, hanem a nyelvtanulásra is vonatkozik; mindent a saját erődből kell elérned! Persze nem haszontalan, ha egy olyan segítséged van hozzá, mint Gabi. Akinek a szlengtől az irodalmi magasságokig terjedő széles körű nyelvi ismerete a különböző szaknyelvi tudással párosítva verhetetlen egységet alkot. Munkámhoz kapcsolódóan számomra különösen fontos, hogy oroszul is választékosan és pontosan fejezzem ki magam mind írásban, mind szóban. Ehhez hatalmas segítség nekem Gabi. Más tanárokkal ellentétben mi nem tankönyvből dolgozunk, hanem a Skype-on folytatott beszélgetések alkalmával olyan egyedi témákat tekintünk át, amelyek többnyire nem is lennének nyelvkönyvekben megtalálhatóak. Jó szívvel ajánlom mindenkinek, akik nem egy átlagos orosztanárt keresnek!

Büki Zoltán – konzul

Magyarország Főkonzulátusa, Jekatyerinburg – jekatyerinburg.mfa.gov.hu


Gabit a feleségem által ismertem meg. Ő tanította a kedvesemet és mivel a munkám miatt nekem is szükséges az orosz nyelv ismerete, így én is elkezdtem vele tanulni. Sokat haladtam a tanulással az órákon, mivel mindig úgy próbálja az órákat tartani, hogy az a leghatékonyabb legyen. Az ember alig várja a következő alkalmat, mert öröm Gabival tanulni minden alkalommal. Csak ajánlani tudom, nagyon jó tanár.

Marcsek Tamás – nagyköveti sofőr

Magyarország Nagykövetsége, Moszkva – moszkva.mfa.gov.hu


Az orosz nyelv, emberek, kultúra többek között a munkámból kifolyólag régóta vonzott és Gabi előtt egyszer már nekiálltam az orosztanulásnak. Az interneten találtam rá és az első órám után nagyon elégedett voltam és hálás vagyok, hogy el tudott vállalni tanítványaként. Pont ilyen tanárt kerestem. Pontos, precíz, dinamikus, gyakorlati megközelítéssel tanítja a nyelvet és nem utolsó sorban egy kiváló ember. Ő az első tanárom akinek várom az óráit és nagy lelkesedéssel csinálom meg a házi feladatot. Mindenkinek őszintén ajánlom Gabi orosz óráit!

Bardach István – Nemzetközi értékesítési igazgató

Pro Patria Electronics – propatria-inc.com


Személyes ajánlás alapján találtam rá Gabira. Úgy éreztem, hogy a fejlődésem a nyelvtudásban megállt, többnyire elvesztem a sok nyelvtan és a gyakorlati alkalmazhatóság bonyolult rendszerében. Nagyon érdekel Oroszország és hogy még jobban megismerhessem fontos az utazásaim során fejleszthető, kamatoztatható gyakorlati tudás. Több módszerrel próbálkoztam már, de most érzem úgy, hogy motivációm a régi, s megtaláltam Gabi személyében, aki abszolút segít mindebben. Nekem nagyon fontos a minél több olvasás és a kiejtésem javítása, ezekre Gabi nagy hangsúlyt fektet. Mint embert is nagyon kedvelem Gabit, nagyon kedves és segítőkész! Még egy pozitívum a Skype-os forma; ugyanolyan hatékony, mint a személyes találkozás, rengeteg időt lehet spórolni az utazgatások elkerülésével. Bátran ajánlom bárkinek, aki nem csak elméleti, hanem használható nyelvtudásra szeretne szert tenni.

Blaha Borbála – kereskedelmi vezető

Strube D&S GmbH – www.strube.net


Gabival véletlenül hozott össze a sors, bár tudjuk véletlenek nincsenek! Jelenleg Moszkvában élünk, dolgozunk, tanulunk a családommal. Nagyon örülök, hogy megismerhettem Gabit, mert öröm vele on-line tanulni. Az órák mindig jó hangulatúak, gyakorlatiasak, életszerűek. Minden órán sikerül elsajátítanom valami hasznos, praktikus dolgot, ami gazdagítja meglévő tudásomat, és amit azonnal be tudok építeni a gyakorlatba. Amit esetleg nem helyesen mondok vagy gondolok, azt időben, következetesen és építő jellegűen kijavítja. Amikor ez sikerül, olyan pozitív visszajelzéseket ad, amiktől szárnyra kapok. Úgy tud örülni, dicsérni, hogy az maximálisan motivál engem. Mindig alig várom már a következő órát!

Farkas Krisztina – diplomata

Magyarország Nagykövetsége, Moszkva – moszkva.mfa.gov.hu


Anyukám is Gabival tanul, ő javasolta nekem, hogy próbáljam ki az on-line órát vele, mert jelenleg orosz iskolába járok. Sok mindent tudok már, de Gabi segít csiszolni a tudásomat. Nagyon tetszik vele a foglalkozás, mert nagyon kedves, sokszor megdicsér és nevetni is szoktunk együtt. Amióta vele tanulok, jobban értem a nyelvtant és a szókincsem is gyarapodott. Örülök, hogy elkezdtem vele tanulni!

Marcsek Kitti – tanuló

1586. számú Általános Iskola, Moszkva – 1586.mskobr.ru


Gabit egy Facebook csoportban ajánlották nekem. Nagyon gyorsan, egyszerűen megbeszéltünk mindent, így már három hónapja veszek részt online óráin, heti 2 alkalommal. Fiatal koromban tanultam sokáig oroszt, már akkor is nagyon vonzott a nyelv szépsége és az orosz kultúra. Szerettem volna tudásom feleleveníteni sportkarrierem miatt, illetve nagyon sok orosz barátom van. Így kezdtünk el együtt dolgozni Gabival. Az órák nagyon jó hangulatban telnek ami nekem nagyon fontos, mert szórakozásként is szeretném megélni a nyelvtanulást. Nagyon elégedett vagyok a tematikával és az órák felépítésével. Külön öröm, hogy az írásra is nagy hangsúlyt fektetünk, ennek köszönhetően újra tudok szépen írni (magyarul is). Rugalmassága, humora, maximalizmusa, tanítványközpontú hozzáállása miatt mindenkinek csak szívből ajánlani tudom.

Hermann Tamás – globál IT beszerzési vezető, nemzetközi gyeplabda játékvezető, mentor

Transcom WorldWide ABEuropean Hockey Federation


Évek óta szerettem volna megtanulni oroszul, viszont iskola mellett nem tudtam, miképp lehetne ezt megvalósítani. A távoktatás kapóra jött és Gabriella oldalára akadtam! Lassan 3 hónap közös munka után bátran állíthatom, hogy a legjobb döntés volt hozzá fordulnom. Hihetetlenül segítőkész, kedves, rugalmas, és nem utolsó sorban kijelenthetem, hogy nagyon gyorsan fejlődöm hozzáértésének és tudásának köszönhetően. Bárki, aki oroszul tanulna, ne habozzon; az online oroszóráknak (esetemben Skype) köszönhetően bárhol is van a világon, vágjon bele, tanuljon Gabriellától! Ígérem, nem fogja megbánni.

Kovács Tamara – egyetemi hallgató

Nemzeti Közszolgálati Egyetem – Nemzetközi Igazgatási Szak


Egy Nyugat-Magyarországon található autóipari nagyvállalatnál végzett, három éven át tartó közös munka során Gabriella mindig hibátlanul tejesített, a rábízott feladatokat felelősségteljesen, határidőre és kifogástalan minőségben végezte el. A közgazdász és mérnök diplomáinak köszönhetően a nyelvi implementációt nem csak a kifejezések és mondatok szintjén végzi, hanem ügyel rá, hogy a fordított szöveg értelme, hangulata is az eredetit tükrözze vissza. A szinkrontolmácsolástól a műszaki szakfordításig mindenben számíthattam rá. Ha a siker és a jó hangulatú együttműködés okát egyetlen tényezőre kellene visszavezetni, akkor az ez lenne: Gabriella ért ahhoz, amit csinál!

Vaszari Tamás – közgazdász

vaszaritamas.blog.huingatlanmenedzsment.hu


Mint a Bio Clean & Dream Kft. vezetője, fontosnak tartom a hosszú távú nemzetközi terjeszkedés lehetőségét is. Így meglehetősen lényeges számomra és a cég számára is a pontos, megfelelő szakmai fordítás egy adott külföldi árajánlat készítésekor, amit megtaláltam a Gabriella pontos és precíz munkájában. Szívesen ajánlom, hiszen szakértelme és gyorsasága is kiválóan kamatoztatható a közép- és nagyvállalati szférában, de akár egy magánszemély nyelvi nehézségei megoldásában is.

Pádár Renátó – tulajdonos

Bio Clean & Dream Kft. – bioclean-dream.com


Véleményem szerint napjainkban pótolhatatlan értéket jelent, ha valaki megbízható, gyors és kiváló teljesítményt biztosít a partnerei számára. Ha ezek mellé az illető kedves, szép és pozitív ember, az maga a főnyeremény. Én Gabriellában, fordításaiban, szakmai munkájában megtaláltam mindezt, ezért nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek!

Fülöpné Klincsok Melinda – marketing menedzser

Intermas Eastern Europe Kft. – www.intermaskft.hu


Korábban a saját fémszerkezet gyártó cégünk ügyvezetőjeként dolgoztam. Miután a kislányom megszületett azt éreztem, hogy az otthon töltött időt szeretném hasznosan tölteni, amivel fejleszthetem magam és a későbbiekben a megszerzett tudásnak majd a gyermekem is hasznát veheti. Az orosz kultúra korábban is érdekelt, így kitaláltam, hogy orosz nyelvet fogok tanulni. A kérdés csak az volt, hogy hogyan lehet ezt kivitelezni egy pár hetes csecsemő mellett. Egy anyukától ekkor kaptam meg Gabriella elérhetőségét. Félve írtam rá, hogy szeretnék oroszt tanulni, de egy 12 hetes csecsemő mellett fogalmam sincs hogyan tudjuk megoldani. Gabriella nagyon segítőkész volt és rugalmas, így sikerült elkezdeni a tanulást heti kétszer. Egy fantasztikus nőt, anyát és tanítót ismertem meg személyében, aki rendkívül motiváló és végtelenül türelmes. Mindig izgalommal várom az óráit amik vidáman, jó hangulatban telnek, így aztán nagyon gördülékenyen megy az orosz tanulás. Ő tényleg szívvel-lélekkel tanít! Óráit imádja a férjem és a lassan egy éves kislányunk is, akinek az első szavai között szerepel a да, нет és az это is.

Csipkés Klaudia – ügyvezető

Stark Steel Kft. – Stark Steel facebook


Az Önkormányzatnak néhány napja volt összeállítani egy pályázatot, melyet angol vagy orosz nyelven kellett benyújtani. Korábbi ismertség alapján kerestük meg Gabriellát, aki extra gyorsasággal küldte vissza a 3 oldalas orosz fordítást. Teljes mértékben elégedettek vagyunk. Ha a továbbiakban is szükség lesz fordításra, őt választjuk.

Kovács Kinga Luca

Fadd Nagyközség Önkormányzata – fadd.hu


Fiatalabb koromban Kárpátalján éltem, magyar nyelvű iskolában tanultam. Nekem már akkor nagyon tetszett az orosz nyelv, abban az időben még orosz órákat tartottak. Idővel a Szovjetunió szétesése miatt ezeket felváltotta az ukrán. A munkám jelenleg Magyarországra köt és a COVID-os időszak lehetőséget adott arra, hogy újra elővegyem az orosz nyelv tanulását. Gabi oldalára a facebookon találtam rá. Egy rövid, könnyed, jó hangulatú beszélgetés után bele is vágtunk a tanulásba. Nagyon tetszett a rugalmassága; három műszakos munka mellett a nekem megfelelő időpontokban tudtam tanulni. Az órák nagyon jó hangulatban teltek. Gabi mindenben segítőkész, hozzáértő, kedves és precíz! Dicséretei mindig ösztönzőleg hatottak rám. Tetszik a dinamikus személyisége, ugyanis én is hasonló típus vagyok. Mivel nem vagyok jártas az online tanulásban, nagyon tartottam az első órától, de Gabi segítőkészségének köszönhetően könnyedén ment minden. Aki oroszul szeretne tanulni, annak szívből tudom ajánlani.

Pallagi Katalin

orosz tolmács, fordító


Véletlen és hatalmas szerencse, hogy rátaláltam Gabriellára! Az első nyelvtanárom, akinek az óráját minden héten várom. Eleinte tartottam kicsit a skype-os verziótól, de ez a félelmem teljesen elmúlt, szuper lehetőség! Az órákon végig azt érzem, hogy szívvel-lélekkel tanít, nagyon motiváló, hogy sok pozitív visszajelzést kapok tőle, és végtelenül türelmes. Nem mellesleg az órák elég vidám hangulatban telnek. Szívből ajánlom!

Deseő-Nyers Andrea

Nemzeti Adó- és Vámhivatal – Bűnügyi Főigazgatóság


Gabriella segítségét egy bonyolult munkaügyi perben kértem, mely során a bizonyítékokként felhasznált orosz nyelvű okiratok fordításával bíztam meg. Az anyag rendkívüli terjedelme ellenére munkáját fáradhatatlan kitartással végezte, minden esetben határidőre, precíz pontossággal és minden részletre kiterjedő figyelemmel. Ennek okán, együttműködése következtében sikeresen képviseltem ügyfelemet az eljárás során. Hasonló felkérés esetén is Gabriellához fordulnék fordításért, továbbá ajánlom, teljes bizalommal kollégáimnak és minden más jellegű orosz nyelvű fordítást igénylő területre.

dr. Domján Mariann

ügyvéd


Gabriella nagyon érti a dolgát. Pár óra után a nulláról kezdve (ami valóban nulla, még az ABC-t sem tudtam oroszul) eljutottam a mondatalkotásig, ami nagy élmény volt egy olyan nyelven, amiből korábban egyetlen szót sem ismertem. Saját tapasztalataival, a hétköznapi nyelv érdekességeivel színesíti az órákat, ezzel megkönnyítve a tanulás során felmerülő kezdeti nehézségeket. Velem örült minden kis sikernek, átlendített minden holtponton, amit főként a kiolvashatatlannak és leírhatatlannak tűnő szavak jelentettek :) Egy kis "technikai szünet" után, hamarosan újrakezdjük a tanulást. Alig várom!

Kovács Adrienn – irodavezető

Antonius Mg. és Termelő Kft.


Gabriellával 11 évesen ismerkedtem meg. Ebben az időben Moszkvában éltem, és orosz iskolába jártam, ezért nagy problémát jelentett a nyelvtudás hiánya. Ez nem sokáig tartott. Gabriella mindenben a segítségemre volt. Neki köszönhetem, hogy nemsokára megértettem az osztálytársaimat, tanáraimat, és ők is engem. Rengeteg személyes élmény is kötődik az óráinkhoz, mert utánuk Gabriella sokszor megoldani is segített a házi feladataimat. Nem csak megtanította, de meg is szerettette velem az orosz nyelvet és magát a kultúrát. Jelenleg a Moszkvai Csehov Művészszínház Színészakadémiáján tanulok. A színészet irodalmi szintű nyelvtudást igényel, de a mai napig azokat az alapokat használom, melyeket Gabriellától kaptam. Az akadémiára való bejutáshoz szükséges hivatalos dokumentumokat is ő fordította és lektorálta. Ha orosztanárt, vagy fordítót keresel, én mindenképpen őt ajánlom. Köszönök mindent! :)

Vrabecz Botond – tanuló

Csehov Művészszínház Színészakadémia, Moszkva – art.theatre.ru


Mikor Oroszországba költöztünk a családommal, 7 éves voltam és csak a magyar nyelvet beszéltem. Itt kezdtem el az első osztályt ami zéró nyelvtudással elég nehéz volt. Volt egy orosztanárom, aki fél évig tanított engem de sajnos nem mentem vele sokra mert nem tanultam sokat. Viszont nem sokkal utána találkoztunk Gabriellával, aki szívesen segített nekünk a nyelvtanulásban. Mindent amit a mai napig tudok oroszul, azt tőle tanultam, mert olyan barátságosan, kedvesen és viccesen tanította az oroszt, hogy a mai napig szép emlékeim vannak akkorról. Gabriellának hála majdnem középszinten beszélem az oroszt, és ennek köszönhetően sok baráttal és tudással bővültem. Ő tanította meg nekem hogy milyen szép az orosz nyelv és hogy a mai világban milyen sok helyen el lehet helyezkedni, ha az ember ezzel a nyelvtudással rendelkezik.

Vrabecz Márton – tanuló

Kossuth Lajos Gimnázium – cklg.hu


Kitűnő fordító, mindenkinek ajánlom! Pontos és gyors munkát végez. Magyarról oroszra és oroszról magyarra is fordít.

Sinka Evelin – ügyvezető

MSPR üzleti Iskola – mspr.hu/az-mspr-vilaga


Egy olyan időszakban kezdtem el Gabriellától tanulni, amikor sok nehézséget okozott eljárni valahova órákra. Hatalmas segítséget jelentett, hogy nem kell elmenni otthonról és ezzel rengeteg időt meg lehet spórolni. Emellett az órák érdekesek, izgalmas témákkal és rengeteg kötetlen beszélgetéssel amivel nem csupán egy tankönyv tartalmát tanulom meg, hanem rengeteg kis érdekességet is amik élvezetessé és színessé teszik a tanulást.

Kókai Evelin – ápoló

Heim Pál Gyermekkórház – heimpalkorhaz.hu


Egy oroszországi látogatás után határoztam el, hogy mindenképp szeretném megtanulni ezt a számomra különleges nyelvet. Legyen bármennyire is nehéz és tartson bármeddig is, én egyszer folyékonyan fogok oroszul beszélni! Gabi segítségével egyre közelebb kerülök a célomhoz, kedvessége, jó kedélye és türelme rendkívül élvezetessé teszi az órákat. Nála próbáltam ki először a Skype-on keresztüli tanulást, amitől eleinte kissé tartottam, de egy olyan remek tanárral, mint ő, az embernek semmilyen hiányérzete nincs, hogy épp nem egy szobában ül az oktatójával.

Kaján Katalin - operaénekes

www.katalinkajan.com


Facebook ismerőseimtől kértem segítséget, amikor orosz tanárt kerestem, ők ajánlották Gabit. Nagyon örültem, hogy online formában, Skype-on is vállal órát, mert így sokkal rugalmassabban tudom a nyelvtanulást a munkámhoz igazítani. Elsősorban azért van szükségem az oroszra, hogy ilyen nyelvű szakirodalmat is tudjak értelmezni. Szerencsére Gabi a tananyagot az én igényeimnek megfelelően alakítja, így gyorsabban tudunk haladni, hogy elérjem a kitűzött célt. Tanulás közben egyre jobban megszerettette velem az orosz nyelvet és kultúrát, érződik rajta, hogy szívügye a nyelvtanítás!

Herbst Anna – régész

Archeovertex Kft.


Nulláról kezdtem az orosz nyelvtanulást, számomra teljesen új volt még az ábécé is. Viszont Gabi segítségével kevesebb, mint két év alatt eljutottam B2 szintre, ami eleinte elérhetetlennek tűnt és valószínűleg nem sok nyelvtanárral lehetséges ez, viszont Gabi bátorításával, tudásával és segítségével most már a középszintű szóbeli nyelvvizsgára készülünk. Az órák mindig jó hangulatban telnek el, ugyanakkor pragmatikusak. Nem kapok mást tőle, csak motiválást és kedvességet (persze a tanítás mellett). Rendkívül jó tanár és nem mellesleg ember is, szerencsésnek érzem magam, hogy vele kezdtem el tanulni oroszul.

Gabay-Fischer Villő

gimnazista


Korábban nyelviskolában, csoportban tanultam az orosz nyelvet, de nagyon örülök, hogy most a magánórák mellett döntöttem, és rátaláltam Gabira. Amióta vele tanulok, rengeteget fejlődtem, és nem mellesleg bátrabban meg merek szólalni oroszul. Számomra különösen fontos, hogy Gabi nagy hangsúlyt fektet a helyes kiejtésre is, amire például egy nyelviskolai csoportban általában csak minimális figyelem jut. Bár eredetileg nem volt célom a nyelvvizsga, de több év kihagyás után alig egy év alatt eljutottam arra a szintre, hogy a felsőfokú nyelvvizsgára készülök. Az órák egyébként Skype-on zajlanak, így rugalmasabban alakíthatóak az időpontok, a megbeszélt alkalmat viszont mindig pontosan, időben kezdjük. Gabi pedig amellett, hogy nagyon felkészült tanár, az orosz kultúrát, szokásokat is kiválóan ismeri, és érdekes történetekkel teszi még élvezetesebbé a nyelvtanulást!

dr. Sebők Noémi – jogász


Gabit kíváncsiságból hívtam fel, hogy teszteljük az orosz tudásomat. Javaslatára jelentkeztem nyelvvizsgára, amit sikeresen teljesítettem a „legendás” Rigó utcában! Az órái mindig jól teltek, kellemes hangulatban! Bár ideiglenesen szüneteltetem az orosz tanulást, de folytatni csakis nála fogom. :-) Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Schaffer Gábor – elemző

Brainloop AG, München – brainloop.com


Gabriellával 2009-ben találkoztam Moszkvában. Véletlen, vagy nem, egy városból valók vagyunk, így különösen örültem, amikor a két fiam mellé kerestem orosz tanárt. Gabriellával szerencsém volt, nagyon sokat segített a családunknak. A fiúkat heti 2 alkalommal tanította az orosz nyelvre, leckéiket átnézte aprólékosan, és még az angolban is segített, mivel azt is oroszul tanulták a gyerekek. Az akkor 14 éves nagyobb fiamat felkészítette a középfokú nyelvvizsgára, melyet sikeresen teljesített. Emellett sokszor szorultam segítségere az iskolában, illetve orvosnál, ilyenkor Gabriella jött velem és tolmácsolt, fordított készségesen. Nagyon hálás vagyok neki, könnyebbé tette a kint töltött éveket. Összességében 100%-ig elégedett vagyok Gabriella szaktudásával, és ahogy emberileg hozzááll a munkájához. Ma is őt választanám!

Czédulás Ildikó – kézműves

BYildi kézműves boltja – meska.hu/Shop/index/5975


Привет! Nem csak a munkám miatt – hanem mert tényleg érdekel az orsz nyelv és kultúra – kezdtem el az orosz nyelvet tanulni. Gabriellával egy ismerősön keresztül ismerkedtem meg (jutottam el). Nagyon meggyőzött a közvetlensége és persze az, hogy számomra érthetően és jól magyaráz, tanít. A távolság miatt skype-on folynak az órák, semmi negatív dolgot nem tudok elmondani róla a személyes órákhoz képest, sőt, az időpontokat rugalmasan, kényelmesen be tudjuk tervezni és a saját megszokott miliőmben tudok a legjobban koncentrálni, tanulni. Nincs utazási, üzemanyag költség! Szívből merem ajánlani, hogy ha oroszul szeretnél megtanulni, válaszd Gabriellát! :) Köszönöm, hogy ő az orosztanárom! Szép napot! Пока! Gábor

Nagy Gábor – technológus

Paksi Atomerőmű – atomeromu.hu


Megosztás ezzel:

Ha szeretne értesülni az újdonságaimról, kérem iratkozzon fel a hírlevelemre:

Sok hasznos, orosz – magyar fordítással, orosz kultúrával, az oroszországi üzleti élettel, illetve az orosz nyelv tanításával kapcsolatos információ szerepel a nagyjából havonta kiküldött tájékoztató anyagomban. Garantálom, hogy nem tolakodó és biztosan hasznos benyomást keltő üzenet landol majd a postaládájában!

Oldalunk a teljesebb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használ. Bővebb információ.