Tisztelt leendő tanítványaim! Mindenki a legjobb helyen jár, ha kellemes hangulatú órák keretében szeretne megtanulni oroszul. Az online csatornákon történő orosz nyelvtanulás nagy előnye, hogy nem kell utazni, kényelmesen otthonról vagy bárhonnan lehet tanulni.

Bizalommal lehet hozzám fordulni érettségire, nyelvvizsgára, pótvizsgára, állásinterjúra történő felkészítéssel, de akkor is, ha a munkahelyi előmenetelhez jönne jól az orosz, netán a céges partnerekkel volna szükséges üzleti kommunikációt folytatni, vagy akár csak kedvtelésből szeretné bárki megtanulni a csodálatos nyelvi eszköztárral rendelkező oroszt. Habár az orosz, illetve volt szovjet országokban egyre többen tanulnak idegen nyelveket, azonban nagyon pozitívan fogadják, ha a saját anyanyelvükön, vagy az országuk hivatalos nyelvén szólítják meg őket. Szakmai tapasztalataim azt mutatják, hogy ez a gesztus számokban kifejezhető üzleti sikereket eredményez, így érdemes időt, energiát fektetni az orosz tanulásba. Az összes szinten tanítok a kezdőtől a haladóig, továbbá minden tanítványomat egyénileg igyekszem megközelíteni, igényei és képességei szerint. Az órák során az orosz mentalitással, üzleti kultúrával, a magyarok számára érdekes orosz sajátosságokkal ismertetem meg az oroszt tanuló ügyfeleimet! Hogy honnan tudom mindezt? Bemutatkozó oldalam már egyetlen gyors pillantás után árulkodik.

orosz tanulás skype segítségével kényelmesen otthonrólIgény szerint az óra kezdete előtt elküldöm a szükséges tananyagot, amit akár ki is nyomtatható, ha úgy kényelmesebb volna. Az órák felépítése során igazodom az egyéni igényekhez! Mivel az új szavakat, kifejezéseket folyamatosan írom és a képernyőn láthatóak, azokat nem kell óra közben lemásolni, ami különösen sok időbe telhet, ha valaki még csak most ismerkedik a cirill betűkkel, továbbá elvonhatja a figyelmet is. Óra után is kényelmesen lesz idő leírni az újonnan megtanult anyagot, valamint a modern infokommunikációs eszközök adta lehetőségeket kihasználva digitális formában is könnyű azt elmenteni későbbi hozzáféréshez, így utólag is korlátlan számban átnézhetők az elmondottak. Könnyű belátni, hogy így – manapság roppant értékes – időt takarítunk meg, sokkal hatékonyabb megoldás születik, tehát tulajdonképpen már az óra során elkezd fialni a befektetett összeg.

Páros, illetve kis csoportos online oktatást is vállalok, ebben az esetben az egy főre jutó óradíj még inkább kedvezően alakul. Amennyiben ilyen igény merül fel, kérem, írjon e-mailt az orosztanar@oroszrolmagyarra.hu címemre, vagy egészen nyugodtan lépjünk kapcsolatba akár Skype segítségével amikor online vagyok, illetve használható bármelyik fenti elérhetőségem is. Az orosz nyelv oktatás, nyelvi tréning díja 45 percenként 7000 forint, amit előzetes átutalással lehet kiegyenlíteni, de egyedi, előzetesen egyeztetett esetben további fizetési módokat is meg tudunk beszélni. Az összegnek legkésőbb az órakezdésig meg kell érkeznie. Számla kiállítási igényt a fizetést megelőzően kérek megadni. Az órákat legkésőbb 24 órával az órakezdés előtt lehet következmény nélkül lemondani. Amennyiben 24 órán belül történik a lemondás, úgy az oktatás teljes díját ki kell fizetni. Minden további kérdésre szívesen válaszolok amennyiben megkeresést kapok az orosztanar@oroszrolmagyarra.hu címen.

Üdvözlettel,
Szaskova Gabriella
nyelvi tréner

Keressen bizalommal a fejlécben szereplő bármelyik elérhetőségemen, vagy írjon az orosztanar@oroszrolmagyarra.hu elektronikus levélcímre!

Megosztás ezzel:

Ha szeretne értesülni az újdonságaimról, kérem iratkozzon fel a hírlevelemre:

Sok hasznos, orosz – magyar fordítással, orosz kultúrával, az oroszországi üzleti élettel, illetve az orosz nyelv tanításával kapcsolatos információ szerepel a nagyjából havonta kiküldött tájékoztató anyagomban. Garantálom, hogy nem tolakodó és biztosan hasznos benyomást keltő üzenet landol majd a postaládájában!

Oldalunk a teljesebb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használ. Bővebb információ.