magyar zászlóHU

Tisztelt leendő tanítványaim! Elérhető új szolgáltatásom, ahol magyar nyelvleckéket, magyar nyelvi tréninget kínálok bármilyen szinten, elsősorban ukrán és orosz anyanyelvűek számára – kezdőtől haladóig. Magyar anyanyelvi trénerként várom az érdeklődők megkeresését, cégek esetén is.

Magyar nyelv oktatása minden szinten, a kezdőtől a haladóig, kifejezetten ukrán és orosz anyanyelvűek részére! Hatékonyan fel tudom készíteni a tanítványaimat különböző céljaik elérésére, hiszen az anyanyelvem magyar. Ezen célok között hangsúlyosan szerepelhet a munkavállalás, vizsgázás, dokumentáció összeállítása és interjúra való felkészülés állampolgársági ügyekben. Magyarországi letelepülés, munkavállalás, vállalkozás indítása, házasságkötés esetén a témakörre fókuszáló magyar nyelvi tréninget kínálok.

Forduljon hozzám, mondja el a terveit és mi közösen megvalósítjuk őket. Egy tanóra 45 perc hosszúságú, lehetőség van 2 vagy több tanórát tartani egyszerre, minden csak megbeszélés kérdése, a jelentkező igényeihez igazítjuk a képzést. Cégek megkeresését is várom, amennyiben munkatársukat továbbképeznék. Felmerülő kérdésével kapcsolatban a magyarnyelv@oroszrolmagyarra.hu e-mail címen, vagy bármely más elérhetőségemen készséggel állok rendelkezésre.

A tanórák online valósulnak meg, illetve lehetőség van Budapest III. kerületében személyes részvételre is. Az oktatás ára magánóra esetén 6000 HUF, páros magánóra esetén pedig 4500 HUF/fő.

Korábbi tréningeimről tematika és résztvevői vélemények tekintetében itt tudnak informálódni. További információk és exkluzív tartalmak elérhetők a Facebook oldalamon is.

Üdvözlettel,
Szaskova Gabriella
nyelvi tréner

Keressen bizalommal a fejlécben szereplő bármelyik elérhetőségemen, vagy írjon a magyarnyelv@oroszrolmagyarra.hu elektronikus levélcímre!

Megosztás ezzel:

Ha szeretne értesülni az újdonságaimról, kérem iratkozzon fel a hírlevelemre:

Sok hasznos, orosz – magyar fordítással, orosz kultúrával, az oroszországi üzleti élettel, illetve az orosz nyelv tanításával kapcsolatos információ szerepel a nagyjából havonta kiküldött tájékoztató anyagomban. Garantálom, hogy nem tolakodó és biztosan hasznos benyomást keltő üzenet landol majd a postaládájában!

Oldalunk a teljesebb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használ. Bővebb információ.