Az utolsó pillanatban vett észre egy nagyon fontos pályázatot? Elnézte egy kritikus jelentőségű irat benyújtásának határidejét? Netán egy remek munka megrendelése múlna azon, hogy az Ön cége csap le rá elsőként? Azonnali orosz és magyar fordítás szolgáltatásommal megoldást kínálok erre is.

Bármikor megeshet, hogy valami azonnal kell, esetleg halaszthatatlan. Ilyenkor van lehetősége igénybe venni a sürgős fordítás szolgáltatásomat. A leggondosabban eljárva is megeshet ugyanis, hogy egy kitűnő pályázati lehetőségről csak későn értesülünk, netán épp egy konkurens lépett vissza, így még egy jelentkezés lehetséges. Az sem lehetetlen, hogy tévedésből, vagy félretájékoztatás miatt egy nagyon fontos határidőt nem sikerül betervezni, és a nyakunkon a határidő. Orosz és magyar nyelvű fordítás azonnal, sebesen, mint a MiG-29-esek!Az is a legváratlanabb esetben fordulhat elő, hogy egy másik fordító előre nem látott ok, vagy betegség miatt nem készül el időre a megbízással. Ilyen esetekben ugyanúgy számíthat a segítségemre, bármi is legyen a sürgős igény jelentkezésének oka. Orosz – magyar, illetve magyar – orosz fordítások elkészítését vállalom munkaidőn kívül, akár hétvégén illetve ünnepnapon egyaránt. Gyors fordítás igényét csakugyan soron kívül készítem el. Normál esetben egy napra a fordítási munkamennyiség számomra hozzávetőlegesen 10 000 leütés, vagy 2200 szó – tehát 5-8 oldal –, ami függ a szöveg nehézségétől és a leterheltségemtől is. Sürgős fordítási igény esetén napi 30 000 leütést – nagyjából 15 oldalt – is képes vagyok lefordítani, ebben az esetben azonban kénytelen vagyok felhívni az ügyfelem figyelmét, hogy a végeredmény minősége kockázatosabb a normál határidejű fordításokhoz képest. Mindezek tükrében javaslom, hogy nagy mennyiségű fordítási anyagok elkészítése esetén mindenképpen kellő időben keressen meg, hogy a lehető legmagasabb minőségben tudjam elkészíteni a fordítást.

Kérjen ajánlatot a fordítás elkészítésére közvetlenül e-mailben az info@oroszrolmagyarra.hu címen, vagy az alábbi ajánlatkérő űrlap segítségével.

Azonnali, sürgős fordítási igénye lépett fel orosz és magyar nyelv között? Kérjen ÁRAJÁNLATOT ITT!

Megosztás ezzel:

Ha szeretne értesülni az újdonságaimról, kérem iratkozzon fel a hírlevelemre:

Sok hasznos, orosz – magyar fordítással, orosz kultúrával, az oroszországi üzleti élettel, illetve az orosz nyelv tanításával kapcsolatos információ szerepel a nagyjából havonta kiküldött tájékoztató anyagomban. Garantálom, hogy nem tolakodó és biztosan hasznos benyomást keltő üzenet landol majd a postaládájában!

Oldalunk a teljesebb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használ. Bővebb információ.